Централно греење

Бест Солар

Централно греење

НОВО:

КЛИМА УРЕД ИНВЕРТЕР 3.5KW, 5KW и 7KW

64558384 886959971657210 7792315240502263808 n    64744235 886960011657206 1255544259176562688 n

Продажба инсталација и сервис

 

Радијаторско греење – Сокриен систем

Сокриениот радијаторски систем е систем на новото време, многу функционален и атрактивен, затоа што цевната инсталација не се гледа па со тоа ефективно влијае  на естетиката во вашиот  дом или деловен простор. Монтажата на ваков ти систем за радијаторско греење е можен само пред поставување на подните облоги.

Радијаторско греење – Класичен систем

Се применува таму каде што не може да се изврши монтажа на сокриен тип на радијаторско греење, а тоа се простории каде веке се поставени подни облоги и каде подовите се завршени. Затоа цевките мора да се поставуваат на ѕид хоризонтално пд радијаторите до подот или над нив под плафонот во собата каде треба да се инсталира радијаторско греење.

Подно - радијаторско греење Комбиниран систем

Подно - радијаторско греење е комбинација на подно греење со додавање на радијатори или радијаторски систем на греење со додавање на подни греачи.Се применува таму каде што површините на прозорите се големи или има стаклен ѕид.